Αποφραξεις Κεντρο Αθηνας

Εμπειρία 30 χρόνων στις Αποφράξεις Αποχετεύσεων, Αποφράξεις με Κάμερα και Συντήρηση Αποχέτευσης σε Κέντρο Αθήνας!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

Εμπειρία τριών δεκαετιών στις αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις σωληνώσεων-φρεατίων-αγωγών και αποφράξεις με κάμερα στις καλύτερες τιμές σε Κέντρο Αθήνας και Αττική από τους πρωτοπόρους στον κλάδο της απόφραξης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ 20€ έως 40€

Στην εταιρεία αποφράξεων A-pofraxeis24 αναλαμβάνουμε αποφραξεις κεντρο αθηνας παντός τύπου, αποφράξεις αποχετεύσεων και συντήρηση αποχετεύσεων-αγωγών, εξυπηρετώντας το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Ξεκινήσαμε το υπέροχο ταξίδι στις αποφράξεις πρίν 30 χρόνια ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαστε και στο Κέντρο Αθήνας συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία μας στον κλάδο των αποφράξεων, στον έλεγχο φρεατίων με κάμερα υψηλής ευκρίνειας και στη συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου κατοικιών, πολυκατοικιών, επιχειρήσεων, νοσοκομείων και εργοστασίων.

Συνδυάζοντας τη βαθειά γνώση στις αποφράξεις Κέντρο Αθήνας με τον πλέον σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό σε επίπεδο ιδιόκτητων φορτηγών, βυτιοφόρων και καμερών, εξασφαλίζουμε μοναδική εξυπηρέτηση σε προνομιακές τιμές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ 20€ έως 40€

Στις αναγραφόμενες τιμές για αποφράξεις δεν συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α.

Απόφραξη τιμές Κέντρο Αθήνας
 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης & κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ
 • Αποφράξεις κάθετη τουαλετών: 35€
 • Αποφράξεις υδρορροών βεράντας: 30€
 • Αποφράξεις κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Επικοινωνήστε μαζί μας για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ σε ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

Apofraxeis Κέντρο Αθήνας

 • ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
 • ΣΤΟΧΟΣ
Παντός φύσεως εργασίες αποφράξεων σε Κέντρο Αθήνας και Αττική

Συνέπεια και αξιοπιστία στις αποφράξεις και στον έλεγχο-συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου προφυλάσσοντας την αποχέτευσή σας από μελλοντικά προβλήματα δίνοντας οριστική λύση. Στην αποφραξεις κεντρο αθηνας αντιμετωπίζουμε κάθε λογής πρόβλημα σχετικό με απόφραξη κεντρικού φρεατίου, κάθετη κουζινών, νιπτήρα, κουζίνας, λεκάνης, μπανιέρα και σιφονιού μπάνιου με τη δέουσα συνέπεια και προσοχή.

Προσιτές A-pofraxeis24 Αποχετεύσεων στο Κέντρο Αθήνας

Στόχος μας η απαλλαγή από προβλήματα έντονης δυσοσμίας με καθαρισμό και πλύσιμο αγωγών και σωληνώσεων από έμπειρο τεχνικό προσωπικό. Στην A-pofraxeis24 προσφέρουμε εργασίες απόφραξης υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε πολύ λογικές τιμές αναλογιζόμενοι τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

Επιλέξτε Περιοχή Απόφραξης

Στην A-pofraxeis24 αναλαμβάνουμε αποφράξεις στον Κεντρικό τομέα Αθηνών και στις όμορες περιοχές με τιμές αποφράξεων που ξεκινούν από 20€ έως 40€. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις προσφορές που ισχύουν για καθαρισμό φρεατίου, απόφραξη αποχετευτικού δικτύου με πιεστικό και συντήρηση αποχέτευσης.

Αποφράξεις Κέντρο Αθήνας με εμπειρία και τεχνογνωσία!

Πρωτοπόροι στον κλάδο των αποφράξεων σωληνώσεων-αγωγών-φρεατίων σε Κέντρο Αθήνας και Αττική εδώ με εμπειρία τριάντα ετών και με τιμές απόφραξης από 20€ έως 40€.

Αποφράξεις αποχετεύσεων και φρεατίων Κέντρο Αθήνας

Με ένα τηλεφώνημά σας, ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας. Επιθεωρούμε την αποχέτευσή σας και προβαίνουμε στις απαραίτητες ενέργειες για την απόφραξή της. Στη πλειοψηφία των περιπτώσεων το κεντρικό φρεάτιο βουλώνει από την συσσώρευση λίπους που δημιουργείται από σαπουνάδες, χαρτιά και λοιπά αντικείμενα που καταλήγουν στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Απόφραξη κουζίνας Κέντρο Αθήνας

Συνήθως, το πλύσιμο των πιάτων στο νεροχύτη της κουζίνας αποτελεί την βασική αιτία που καθιστά σταδιακά το νεροχύτη μας ανενεργό. Μικρές ποσότητες φαγητού και λίπους σε συνδυασμό με τη σαπουνάδα προκαλούν αποφράξεις που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Απόφραξη μπάνιου και τουαλέτας Κέντρο Αθήνας

Η φραγή της λεκάνης προκαλείται συνήθως από συσσωρευμένα χαρτιά, σερβιέτες και λοιπά αντικείμενα που έχουν μαζευτεί στις σωληνώσεις σας. Εάν παρατηρείτε αυξημένη στάθμη νερού τότε η απόφραξη της λεκάνης σας είναι επιτακτική. Όσο και αν προσέχουμε τι καταλήγει στο νιπτήρα ή στο μπάνιο μας, μικρές ποσότητες χαρτιού, τρίχες σε συνδυασμό με σαπουνάδα κάνουν τα σιφώνια να βουλώσουν. Από την άλλη, τα προβήματα σε σχέση με το σύστημα κάθετη τουαλετών παιρνούν απαρατήρητα. Στην αρχή αποστραγγίζεται το νερό από την αποχέτευση και στη συνέχεια είτε υπερχειλίζουν τα νερά της τουαλέτας είτε παρατηρούνται στάσιμα νερά στον νιπτήρα, τη μπανιέρα και το ντους.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

ΛΟΙΠΕΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην A-pofraxeis24 παρέχουμε ένα εύρος επιπρόσθετων υπηρεσιών απόφραξης όπως απόφραξη με κάμερα, επισκευή αποχέτευσης και συντηρήση αποχετεύσεων σε κλειστά μηνιαία ή ετήσια συμβόλαια σε όλη την Αττική.

Διάγνωση φραγής σωληνώσεων με κάμερα

Στην εταιρεία μας προβαίνουμε και στον έλεγχο αποχετεύσεων κάνοντας χρήση κάμερας υψηλής ευκρίνειας. Σκοπός μας να αναγνωρίζουμε κάθε μορφής βλάβη όπως καθίζηση ή σπάσιμο αγωγού. Το συνεργείο της εταιρείας μας διαθέτει εξειδικευμένο ηλεκτρονικό σύστημα βιντεοσκόπησης αγωγών υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων που προσδιορίζει με ακρίβεια τον βαθμό επέμβασης του συνεργείου μας και το βαθμό φραγής του φρεατίου.

Επισκευή αποχέτευσης

Με την ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού ελέγχου, η επισκευή της αποχέτευσής σας γίνεται αξιόπιστα και αποτελεσματικά έχοντας ως σύμμαχο την τεχνολογία και το εξειδικευμένο συνεργείο αποφράξεων με έδρα το Κέντρο Αθήνας!

Συντήρηση αποχέτευσης

Αναλαμβάνουμε συντήρηση της αποχέτευσής σας σε μηνιαία βάση για να είστε σίγουροι ότι το αποχετευτικό σας δίκτυο δεν θα σας προδώσει ποτέ. Με την συντήρηση της αποχέτευσης σας και τη διατήρησή της σε καλή κατάσταση καθόλη τη χρονιά δίνουμε τέλος στις αποφράξεις χωρίς λόγο.

Καλέστε μας για αποφραξεις κεντρο αθηνας με τιμή απόφραξης από 20€ έως 40€

ΖΩΝΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Στην A-pofraxeis24 αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων εντός του λεκανοπεδίου της Αττικής εξυπηρετώντας άμεσα όλα τα αιτήματα απόφραξης σε βόρεια προάστια, νότια προάστια, δυτικά προάστια και ανατολικά προάστια.